Levendula szedés a Perczén

Szedd magad levendula a Perczén! 
 

A Percze Étterem a levendula elvirágzásig, szerdától-szombatig, 10:00 és 20:00 között vár mindenkit sok szeretettel levendulázni!
A leszedett virág díjtalanul elvihető, de szedés közben vigyázz a tövek épségére, a szálakat metszőollóval vágd, ne tépd , ne törd!

Nézd meg a Percze kilátóból a csodálatos a Mádi panorámát.

Ha a leszedett levendulából készítesz valami szépet vagy esetleg finomat mindenképp oszd meg a Percze Étterem facebook oldalán egy fotón keresztül!

Frissítés dátuma: 2019.06.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.