Címlap

III. MAD RUN - Mádi FUTÁS!

   


  Időpont és helyszín


  A Debreceni Egyetem MÁDI BORAKADÉMIÁNAK szervezésében hagyományteremtő szándékkal idén a  III. „MAD RUN” futást kerül megrendezésre Mádon.

  Ismerkedjünk meg a Tokaji Hegyvidék kiemelkedően zamatos furmintjáról ismert MÁD falujával.

  A Veled érkező sportolásra vágyó társaiddal együtt fuss a dűlők között, talpad alatt ezeréves kövek dobbanását veri a szíved az emelkedőkön és lejtőkön, hogy bemerészkedj a terepre, majd a község aszfaltjára, hogy teljesítsd a 4, 8 vagy 21 km-es versenytávokat. (Erősen meredek pálya felfele-lefele.)

  Az estét programokkal és finom helyi ízekkel fokozzuk.

  Céljaink között szerepel a futást, mint sportot tovább népszerűsíteni, a résztvevőkkel a szervezetre gyakorolt jótékony hatásait megismertetni.

   


  Köszönettel:

  Kémeri Péter, szakmai ügyvivő

  • Debreceni Egyetem / Mádi Bor Akadémia
  • Jegyvásárlás: https://futoverseny.madiborakademia.hu/
  • Tel: +36 30 943 5623

  Frissítés dátuma: 2022.05.11.


  Tisztelt Felhasználó!

   

  A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

  A tájékoztatót megismertem.