Grossmann ház

6 standard szoba két személyes franciaágyas hálószobával, teakonyhával, zuhanyzóval és toalettel felszereltek.

1 speciális szoba mozgáskorlátozottak részére kialakított fürdőszobával,  két személyes franciaágyas hálószobával, és teakonyhával felszerelt.

2 apartman, mely  2 x 2 személyes franciaágyas hálószobával, teakonyhával, étkezővel, közös fürdőkádas fürdőszobával, és különálló közös toalettel felszereltek.

2 apartman, mely 2 x 3 személyes hálószobával,  teakonyhával, étkezővel, közös fürdőkádas fürdőszobával, és abból nyíló közös toalettel felszereltek.

Minden szoba rendelkezik televízióval, és teakonyhával.

A teakonyhák felszereltsége: mikrohullámú sütő, vízforraló, pohár, kávé-és teacsésze, tányér, evőeszköz, kés, dugóhúzó

A franciaágyak szeparálhatóak.

A szobaárak nem tartalmazzák a reggeli árát, amennyiben igényelnek reggelit, azt a szobafoglalásnál kérjük jelezni. 

A reggeli ára 3000 Ft/fő/alkalom.

 

 

 

 

                                              

 

 

 

Frissítés dátuma: 2022.09.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.