Címlap

Furmint ünnep

Két nap, amikor a szőlőbe is megáll az élet!
 

Két nap, szeptember 2-3-a, amikor a mádi határban sem járnak a szorgos lábak és kezek!
Ekkor Mádon mindenki ünneplőbe öltözik!
Lesz itt „Repülj madár, repülj”, „Táncoló fekete lakkcipők”, „Kicsi gesztenye”, brácsa és hegedű, kézműves portékák, finom falatok és még finomabb nedűk!

Bugyogót jó szorosan megkötni! Csizmát, cipőt sarkaltatni, suvickolni! Fodrot a szoknyára varratni, tupírt, lakkal kőkeményre belőni! Combokat és feneket izmosra gyúrni, bírja a táncot minden leány és legény a szüreti mulatságba hajnalig!

Mádi Furmint Ünnep- 2022. szeptember 2-3..

További info: https://www.facebook.com/MadiFurmintUnnep/

Frissítés dátuma: 2022.05.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.