Címlap

iMÁD App

Mádi borok, mádi kalandok! Applikációval Tokaj szívébe, Mádra!

  Mád Hegyközség borászatai és a Mádi Bor Akadémia közösen fejlesztette az iMád telefonos applikációt a borvidékre látogatók számára.

  Az iMád app egy kiváló eszköz arra, hogy megtervezz egy kalandos, boros hétvége programját Mádra, amely mindössze másfél óra utazással elérhető Debrecenből. 

  Információt találsz Mád összes pincészetéről, szálláshelyeiről, valamint megmutat minden olyan  programot, amely a mádi borok világának felfedezéséhez elengedhetetlen.

  Ha aktív kikapcsolódást tervezel, fedezd fel térképes navigációval ellátott túra-útvonalainkat. A rövidebb-hosszabb körtúrák a helyi szőlő- és borkultúra nevezetes helyszíneit, természeti csodáit, a kiváló borok termő helyeit, a történelmi dűlőket keresik fel.

  Ha ki szeretnél mozdulni Mádról, keresd fel Zemplén történelmi várait! Boldogkő, Regéc, Füzér: a középkori várépítészet gyöngyszemei.

Irány Mád!
Iránytűd legyen!
Töltsd le az iMád applikációt!


Töltsd le… Töltsd meg… Tölts el…
…az appot, a poharad, egy hétvégét nálunk, Mádon!


 

Frissítés dátuma: 2022.09.20.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.