Események

03 Oct
Az ember-állat kapcsolat perspektívái címmel 2. alkalommal rendez Nemzetközi Antrozoológiai Konferenciát a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara.
02 Oct
A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár is részt vesz október 2-6. között az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozaton.
01 Oct
Színes, vidám zenei csokorral ünnepli a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara a Zenei világnapot. Az egész napos programban a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő műsort. 
29 Sep
Rekordszámú, csaknem 200 programmal várja a tudomány műhelytitkai iránt érdeklődőket a Kutatók Éjszakáján a Debreceni Egyetem.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.