Aszú ünnep Mádról

2021, december 1 - 15:00
A következő eseményünk „Aszú körkép” címmel betekintést ad a Mádi aszúk világába.,

 

 

Mikor kóstoljuk? A tokaji aszú a magyar borkultúrának fontos része, több száz éves hagyománnyal rendelkező, nemes ital. Mivel egy borkülönlegességről van szó, melynek ára is magasabb fekvésű, ezért a tokaji aszú elsősorban az ünnepek bora kell, hogy legyen. Fontos lenne, hogy a magyarok ünnepi italként tartsák számon és ezzel a borral koccintsanak szülinapokon, karácsonykor vagy újévkor, mely természetes, nemes és valódi hungarikum. A tokaji aszú az ünnepi pillanatok kiváló kísérője, emellett a gasztronómiában is sokoldalúan felhasználható, számos étellel kiválóan párosítható, a kék sajtoktól kezdve, a távol-keleti konyha fogásain át, a desszertekig. 

Jelentkezés:


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.