Íztorony

2020, február 13 - 18:00
Borász és séf - Bor és étel

A Debreceni Egyetem Mádi Bor Akadémiája szervezésében ÍZTORONY címmel új gasztro-sorozatot inditunk útjára, amelynek első időpontja 2020.február 13. (csütörtök), helyszíne a Víztorony.
Az első eseményünk egy különleges borvacsora lesz az Első Mádi Borház séfje, valamint a MAD WINE borászat márkanagykövete prezentálásában.
Célunk a már világhírű mádi pincészetek borainak elhozása Debrecenbe, s mellé séfek által a borhoz kreált ételek harmóniájának bemutatása.
Jelentkezés kedvezményes áron 9.900 huf február 6-ig az alábbi elérhetőségeken lehetséges.

Mádi Bor Akadémia

  • Email:
  • Telefon: +36 30 9435 623 Kémeri Péter - szakmai űgyvivő

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.