Íztorony

2020, február 21 - 18:00
Borász és séf - Bor és étel

A Debreceni Egyetem Mádi Bor Akadémiája szervezésében ÍZTORONY címmel új gasztro-sorozatot inditunk útjára, amelynek időpontja 2020.február 21. (péntek), helyszíne a Víztorony.
A következő eseményünk egy különleges borvacsora lesz a Percze Étterem séfje, valamint a Demetervin Pincészet borászának prezentálásában.
Célunk a már világhírű mádi pincészetek borainak elhozása Debrecenbe, s mellé séfek által a borhoz kreált ételek harmóniájának bemutatása.
Jelentkezés kedvezményes áron 12 900 Ft február 14-ig az alábbi elérhetőségeken lehetséges.

Mádi Bor Akadémia

  • Email:
  • Telefon: +36 30 9435 623 Kémeri Péter - szakmai űgyvivő


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.