Kedves Egyetemi Polgárok!
A Debreceni Egyetem Mádi Bor Akadémia szervezésében DElírium néven tartandó gasztrosorozatot indítunk útjára, amelynek időpontja 2021. június 10-én 18 óra (csütörtök).
Helyszín: Agrár VIP Terem (4032 Debrecen, Böszörményi út 138).
48 fő részére korlátozva a létszám!
A következő eseményünk egy különleges borvacsora lesz, amelyet a MÁD HILL Kreatív séfje és egyben borásza, Hullár Lajos prezentál.
Célunk a már világhírű Mádi Pincészetek borainak népszerűsítése Debrecenben, és mellé a Séfek által elkészített ételekhez párosított borok harmóniájának bemutatása.
MÁD HILL Pincészet rövid bemutatása:
A közel 3,5 hektáros birtokon gazdálkodó Mád Hill Szőlőbirtok és Pincészetet 2001-ben alapította Szarka László. A kis családi pincészet minőségi borok előállítását tűzte ki célul, melyet gondos odafigyeléssel és válogatott alapanyagokból igyekszik megvalósítani. A dűlők a Betsek dűlő, Őszhegy, Kishegy, Középhegy, Holdvölgy és Szilvás területén helyezkednek el. Az itt termett szőlőből furmint, hárs- és muskotályborok illetve ó-furmint, 4-5-6 puttonyos aszú és aszúesszenciák készülnek.
Jelentkezés kedvezményes áron:
Early bird: 2021. június 07-ig - 19.990 Ft/fő
A program ára: 2021. június 08-től - 24 000 Ft/fő
Tisztelt Felhasználó!
A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ