Címlap

Bor, Buborék, Mámor Mád Pezsgői

2021, szeptember 15 - 12:45
A résztvevők megismerkedhetnek a pezsgőgyártás újra indításával Tokaj-Hegyalján, ezen belül is Mádon.

 

 

Mád Pezsgői

A Debreceni Egyetem Mádi Bor Akadémia szervezésében megrendezésre kerülő Bor, Buborék, Mámor Mád Pezsgőinek bemutatására invitáljuk, amelynek időpontja:

2021. október 14. (csütörtök), 18 óraKezdés: 18:30.

Helyszíne: Agrár VIP terem (Debrecen, Böszörményi út 138.)

A következő eseményünkön egy különleges pezsgő kóstoló várható, a Mád pezsgő családjának bemutatásával. Pelle Pince, Barta Pince, Bihari Pince, Juliet Victor, Demetervin.

A résztvevők megismerkedhetnek a pezsgőgyártás újraindításával Tokaj-Hegyalján, ezen belül is Mádon. Különös tekintettel a Tokaji szőlőfajták szerepére a pezsgőkészítés során.

Előadó: Pelle László (Pelle Pince)

Jelentekezés:


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.