Címlap

Cava pezsgők a Nagyerdei Víztoronyban

2020, október 1 - 18:00
ELMARAD! Későbbi időpontba kerül megrendezésre az esemény.

Cava pezsgők Debrecenben
A Debreceni Egyetem Mádi Bor Akadémiája szervezésében megrendezésre kerülő Bor, Buborék, Mámor, új rendezvény sorozatunk Pezsgő tételek bemutatására irányul, amelynek időpontja: 2020. október 1. (csütörtök), 18 óra.  Kezdés: 18:30.

Helyszíne: Nagyerdei Víztorony. (Debrecen, Pallagi út 7.)

Az eseményünk egy különleges pezsgő kóstolás lesz a Comerciante De Vinos cég Cava pezsgő bemutatójaként.

cava a tradicionális spanyol pezsgő, champagne eljárással készül, vagyis abban a palackban erjesztik és érlelik, amelyben aztán a végső forgalomba is kerül majd. Mondhatnánk azonban Katalónia büszkeségének is, mivel területét tekintve itt készül.

Jelentkezés:

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.