Címlap

DEBRECEN EGYETEMI BOR AKADÉMIA és BORKLUB azaz indul a DEBORA

2021, február 26 - 13:30
A borklub célja, hogy a klubtagok lehetőséget kaphassanak, a bor iránti információ éhségüket kielégíthessék.

Indul a DEBORA

 

A borklub célja, hogy a klubtagok lehetőséget kaphassanak, a bor iránti információ éhségüket kielégíthessék, növelhessék a borok világában való jártasságukat, trendi tudás birtokába juthassanak a DE Mádi Bor Akadémiájának segítségével. A klubtagok lehetőséget kapjanak arra, hogy borhoz kötődő ismeretanyagukat, tudásukat növelhessék.

A klub tevékenysége alapvetően olyan események szervezését jelenti, ahol ezek az ismeretátadások megtörténhetnek. Olyan események ezek, amelyek minden esetben borkóstolással, organo-leptikus barangolással vannak egybekötve. A borkóstolások egyrészt meghívott magyar borászok/ borászatok előadásaiban, illetve meghívott független sommelier-ek témakörhöz kapcsolódó eseményeiként tervezi a DEBORA.

A DEBORA fel kívánja vállalni a világ neves borvidékeinek megismertetését is a tagság számára, ugyanakkor mindig prioritás marad a magyar borkultúra minél mélyebb megismertetése.

Jelentkezés:


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.