Címlap

Kutatók éjszakája és nyílt nap

2021, szeptember 9 - 10:15
Az idén első alkalommal csatlakozik a Mádi Bor Akadémia Kutatók Éjszakája programhoz

Az idén első alkalommal csatlakozik a Mádi Bor Akadémia BORÁSZATI KUTATÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ LABORATÓRIUMA az Európa-szerte megrendezett Kutatók Éjszakája programhoz.

Az érdeklődők megismerkedhetnek borászati laboratóriumunkkal, az itt végzett kutatói és szolgáltatói munkafolyamatokkal, kipróbálhatják eszközeinket, műszereinket. A rendezvény ideje alatt mindenkinek lehetősége nyílik saját borát analizálni. A bátrabb jelentkezőket a laboratóriumunkban berendezett szabaduló szoba várja! A labor körbevezetése mellett a kastély is megtekinthető.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.