Címlap

Mádi Futóverseny - MAD RUN

2020, szeptember 12 - 11:00
I. Mádi futóverseny MAD RUN

A MÁDI BORAKADÉMIA szervezésében hagyományteremtő szándékkal szeretnénk megszervezni az I. „MAD RUN” futást Mádon.
Ismerkedjetek meg a Tokaji Hegyvidék kiemelkedően zamatos furmintjáról ismert MÁD falujával.
A Veled érkező sportolásra vágyó társaiddal együtt fuss a dűlők között, talpad alatt ezeréves kövek dobbanását veri a szived az emelkedőkön és lejtökön, hogy bemerészkedj a terepre, majd az aszfalton, hogy teljesítsd a 4 , 8, vagy 16 km-es versenytávokat. (Erősen meredek pálya felfele-lefele.)
Az estét programokkal és finom helyi ízekkel fokozzuk, hogy méltóan búcsúzzunk május hónaptól.
Céljaink között szerepel a futást, mint sportot tovább népszerűsíteni, a résztvevőkkel a szervezetre gyakorolt jótékony hatásait megismertetni.

Jelentkezés:

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.