Címlap

Mádi nagy kaland

2020, október 9 - 08:30
Kezd a reggelt a HOLDVÖLGY többszáz éves pincelabirintusában egy kalandos borkóstolóval

Az első MÁDI NAGY KALAND eseményt jó szívvel ajánljuk minden gyakorlott, illetve a Tokaji borvidéket még csak ízlelgető kóstolónak.

3 pince, 3 különböző stílus, 3 igazi egyéniség 1 nap alatt.

Kezdd a reggelt a HÖLDVÖLGY többszáz éves pincelabirintusában egy kalandos kóstolóval. Egy könnyű ebéd után látogasd meg a BARTA pincészetet, ahol a RÁKOCZI-Aspremont kúriában múlt és jelen is kézzel fogható közelségbe kerül. Mindezek után zárd a délutánt a Zsirai pincészetnél, ahol a Mádi vendégszeretet és modern borbár egyedi hangulatra talált.

A programban való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

A kedvezményes kóstoló ár: 9.000,- Ft/fő, amely tartalmazza a 12 bor kóstolásának ellenértékét (0,5 dl/bor)

Az ebédet az ár nem tartalmazza.

Időpont:

  • 2020. október 17. (szombat)

    • Kezdés 10:30
    • Zárás: 17:00

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.