A következő eseményünk egy különleges borvacsora a Royal Tokaji Borászat borásza Varga Máté bemutatásában.
Célunk a már világhírű mádi pincészetek borainak elhozása Debrecenbe, s mellé séfek által a borhoz készített ételek harmóniájának bemutatása.
A Royal Tokaji Borászat jelenleg 108 hektár szőlőterülettel rendelkezik, melyek fele történelmi első osztályú dűlőkben van; ezek a Szt. Tamás, a Nyulászó, a Betsek és a tarcali Mézes Mály. Ezek a területek adták az alapot arra, hogy a borászat elsőként készített a rendszerváltás utáni időkben dűlős aszúborokat, egy adott dűlő termésének kizárólagos felhasználásával. A borkészítés alapját egy 2010-ben átadott beruházás biztosítja, mely technológiai szempontból egyedülálló. A 2400 m2-nyi épületegyüttes főbb részei a 3 szintes feldolgozó, a fahordós erjesztő és a palackos érlelő. Az új borászati üzemen túl a Royal Tokaji egyik fő büszkesége a XIII. századi 3 szintes borospince. E gazdag történelmi múlttal rendelkező, mintegy 1000 méter hosszú pincerendszerben érlelődnek a Royal Tokaji kiváló borai.
Ideje: 2022.február 10. 18.óra
Helyszin: Agrár VIP terem
Tisztelt Felhasználó!
A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ