Címlap

SZŐLŐ METSZÉS-TECHNOLÓGIAI BEMUTATÓ A MÁDI BOR AKADÉMIÁN

2021, január 12 - 12:30
A DEBRECENI EGYETEM szőlő metszési bemutatót szervez a SIMONIT&SIRCH szakmai csapatával.

SZŐLŐ METSZÉS-TECHNOLÓGIAI BEMUTATÓ A  MÁDI BOR AKADÉMIÁN

-Elmélet és gyakorlat-

A DEBRECENI EGYETEM szőlő metszési bemutatót szervez a SIMONIT&SIRCH szakmai csapatával, melyre ezúton is szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt!

Az olasz SIMONIT&SIRCH szaktanácsadó cég 1 napos elméleti és 2+1 napos gyakorlati oktatása során elsajátítható egy olyan újfajta metszésmód, mely középpontjában az akadálytalan anyagáramlás áll.

Metszéskoncepciójuk alapján az optimális nedvkeringés kialakításával és fenntartásával biztosíthatjuk a tőkék egészségesebb és hosszabb életét, minimalizálhatjuk a vágási sebek számát és méretét. Továbbá hatékonyan védekezhetünk a tőkebetegségek kialakulása és terjedése ellen.

Az általuk szőlősebészetnek nevezett eljárások megoldást jelentetnek a tőkék száraz rothadás (ESCA) betegsége kezelésére.

Jelentkezz februárban induló kurzusunkra!

Jelentkezés és további információk:

Török Virág Zita

+36 30 014 8661

Részvételi díj: 360 Euro + áfa/fő

A részvételi díj 50%-át a Mádi Bor Akadémia átvállalja.

A tanfolyamon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

A jelenleg hatályos intézkedések és a járványhelyzetet figyelembe véve a változás jogát fenntartjuk.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.